Kako da stupim u kontakt sa vama?

Email: Mi ćemo Vam rado pomoći sa Vašim pitanjima i nedoumicama. Na e-mail poruke odgovaramo redosledom kojim ih i dobijamo i trudimo se da budemo što brži. Pišite nam na kontakt@flagshipgames.rs

Mi ćemo Vam pružiti najbrže odgovore od najveće pomoći u vezi sa našim proizvodima, obaveštenjima i često postavljanim pitanjima putem email-a.

Telefon: Možete nas pozvati i pomoći ćemo Vam sa svim Vašim pitanjima i nedoumicama. Poručivanje putem telefona je takođe lako pa nemojte oklevati ni da nas pozovete na 065 418 7241 (radno vreme: Utorak – Nedelja od 15h do 20h, Ponedeljkom ne radimo).

Mi ćemo Vam pružiti najbrže odgovore od najveće pomoći u vezi sa Vašim porudžbinama, dostavom i statusom putem telefona. Poručivanje je takođe vrlo lako i nećete morati ništa da kucate za računarom.

Da li pružate podršku i uživo preko chat-a?

Trenutno ne nudimo podršku uživo putem chat-a, ali nam je u to u planu; vrlo skoro. Mi želimo da Vam obezbedimo najbolju moguću pomoć u svako doba, pa na tome i naporno radimo.

Da li imam neke koristi od toga što ima nalog kod vas?

Mi verujemo da imate. Mnoge!

  • Vaša kupovina je brža i stvarno laka, jer ne morate ponovo da popunjavate nijedno od polja kada budete ponovo kupovali kod nas.
  • Možete početi da pravite Vašu listu želja i sa lakoćom ćete stavljati zanimljive proizvode na Vašu ličnu listu.
  • Sa lakoćom možete pratiti istoriju Vaših porudžbina.
  • Sa lakoćom možete da upravljate Vašim e-mail pretplatama i da se odjavite sa njih ili da pauzirate njihovo slanje i još mnogo toga

Kako da znam da li je bezbedno kupovati kod vas?

Mi se brinemo svakog dana da Vaša kupovina preko Flagship Games web sajta bude 100% bezbedna. Mi takođe poštujemo i Vašu privatnost i u potpunosti se posvećujemo njenoj zaštiti.

Molimo Vas pročitajte: Politika privatnosti  i Uslovi kupovine kako biste saznali više.

Kako da napišem komentar/recenziju o proizvodu?

Recenziju o proizvodu možete napisati vrlo lako ukoliko ste kupili proizvod koji želite da ocenite.

  • Na stranici odabranog proizvoda, pored zvezdica, možete videti “[broj] komentara”; kliknite tu i bićete poslati na dno stranice sa dugmetom “Ostavi komentar”.
  • Pošto ste poslali svoju komentar/recenziju, trebaće do 48 sati pre nego što se ona pojavi na sajtu.

Molimo Vas da imate u vidu da recenzije možete pisati samo ako ste prijavljeni. Ukoliko još uvek nemate nalog, kliknite ovde da biste ga napravili.