Uslovi i odredbe iz odeljka “Zamena i povrat robe” odnose se na sve proizvode kupljene putem www.flagshipgames.rs internet prodavnice.

Ako se Kupac predomisli i odluči da vrati ispravan i nekorišćen proizvod, Kupac je obavezan da se obrati našem prodavcu radi organizovanja prikupljanja tih proizvoda.

Kupac je saglasan da vrati nekorišćene proizvode u izvornom stanju i u pripadajućoj ambalaži. Ako Kupac vraća proizvode zato što se predomislio, troškove vraćanja proizvoda robe snosi sam.

Ako uslovi za vraćanje proizvoda nisu ispunjeni, Flagship Games ima pravo da odbije povraćaj novca. Flagship Games snosi troškove prevoza vraćenih proizvoda isključivo ako je proizvod neispravan ili oštećen ili je isporučen proizvod koji Kupac nije naveo u narudžbini.

Proizvod kupljen putem www.flagshipgames.rs internet prodavnice može se vratiti u roku od 14 dana od kupovine bez objašnjenja, kao i 7 dana za robu kupljenu na akciji uz originalni račun, a Kupac može dobiti novac natrag ako je proizvod nekorišćen i u originalnom pakovanju.

Pravilima vraćanja kupljenih proizvoda omogućujemo kupcima da, uz originalni račun i originalno pakovanje, vrate proizvod bez dodatnog objašnjenja uz povraćaj punog iznosa, ako im kupljeni proizvod iz bilo kog razloga ne odgovara.

Ako je proizvod plaćen oročenim načinima plaćanja (npr. na rate), Flagship Games zadržava pravo na umanjenje ukupnog iznosa za dodatne troškove nastale zbog odabira načina plaćanja na rate.

Ovde možete preuzeti obrazac za povraćaj robe.