Na stanju

Coral Islands

4,800.00 RSD

Coral Islands je igra 2 u 1 koja sadrži 2 takmičarske igre koje koriste slaganje kockica kao glavni mehanizam igre. Igrači imaju zadatak da ulože napore da očuvaju korale, kao i da ponovo razviju ostrva kako bi ih učinili pogodnijim za životinje.
„Coral“, koji je dizajnirao Richard Maass, igrači ponovo naseljavaju zajednički koralni greben koristeći šarene prozirne kockice. Igrači naizmenično slažu kockice na ploču u cilju postizanja bodova popunjavanjem strukturnih karata koje uključuju i njihove i protivničke kocke. Pored toga, igrači zarađuju žetone koji predstavljaju ribu koja živi u grebenu, što im omogućava da manipulišu svojim kockama ili čak stave dve kockice na istom potezu. Podstičući igrače da razmišljaju u tri dimenzije, Coral stvara iskustvo igranja koje deluje sveže i jedinstveno. Pobednik je igrač koji zaradi najviše poena popunjavanjem struktura pre nego što položi svih 16 svojih kockica (12 u igri za 4 igrača)!
„Islands“, koje je dizajnirao Rohan Dargad, traže od igrača da se kreću oko ostrva arhipelaga od morskog nivoa do planinskog tla u zajedničkom nastojanju da povrate izgubljeno zemljište izazvano porastom nivoa mora. Tako igrači preuzimaju ulogu dobrotvornih organizacija za zaštitu prirode. Kockice različitih boja predstavljaju različitu geologiju ostrva. U svakom krugu se dele 3 kopnene karte što daje aktivnom igraču priliku da se kreće po segmentu arhipelaga. Njih nadgledaju stručnjaci za zaštitu, a to su asimetrične promene pravila kada se uzimaju karte. Zatim igrači uzimaju i drže jednu od karata iz gomile kako bi ukazali na svoju geološku jedinstvenost – i pomerili jednu od kockica na arhipelagu nekoliko puta na osnovu visine karata. Pobednik je igrač sa najvišim ugledom!

Šifra proizvoda: FGN00244 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Autori

Richard Maass

Broj igrača

1-4

Izdavač

Alley Cat Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …