Na stanju

15 Minute Heist

4,800.00 RSD

Igrači sarađuju da isprazne trezor zlata pre isteka vremena. Laserske brave moraju strateški da se otvaraju i zatvaraju u skladu sa bacanjem kockica, tako da se kolica mogu kretati između trezora. Lift takođe mora da se pomera gore-dole nekoliko puta da bi se izvuklo svo zlato. Iste kockice kontrolišu i brave i lift, tako da se mora brzo izabrati najefikasnija upotreba kockica.

Kada je na potezu, igrač uvek baca kockice u dve boje. Matrica se može koristiti za otvaranje ili zatvaranje odgovarajuće laserske brave na stazi, ili za pomeranje lifta na sledeći nivo, ako se boja podudara. Dalje, igrač može da pomera sopstvena kolica duž staza u svom redu. Pokušavaju da otvore put do otvorenog trezora sa zlatom i kreću tamo da utovare svoja kolica. Sa natovarenim kolicima pokušavaju da se prebace do konzole lifta na sredini table i tamo istovare zlato sa svojih kolica. Kada se kolica pomeraju, mogu se slobodno kretati bilo kojim tragom, sve dok mu se put ne blokira.

Za potpunu reprodukciju potrebno je preuzeti besplatnu aplikaciju. Aplikacija funkcioniše kao tajmer, ali takođe govori igračima kada su njihovi (ne-igrači) partneri na nivou ulice uspeli da otvore novi trezor. Zlato se može uzeti samo iz otvorenih trezora.

Lift može uzeti samo 3 zlatne palete istovremeno, a 12 paleta treba da se dovede na nivo ulice, pre nego što vreme istekne. Ako igrači uspeju da donesu 10.-12. paletu pre isteka vremena, oni pobeđuju! Ako istekne 15 minuta pre toga, igrači gube…

Šifra proizvoda: FGN000345 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Peter Ilander

Broj igrača

1-4

Izdavač

Tactic

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.