Na stanju

Alien Frontiers

8,500.00 RSD

Alien Frontiers je igra upravljanja resursima i planetarnog razvoja za dva do četiri igrača. Tokom igre koristićete orbitalne objekte i vanzemaljsku tehnologiju za izgradnju kupola kolonija na strateškim lokacijama za kontrolu novootkrivenog sveta.
Tabla za igru prikazuje planetu, njen mesec, stanice u orbiti oko planete i zvezdu Sunčevog sistema. Kockice koje dobijete na početku igre predstavljaju svemirske brodove u vašoj floti. Te brodove ćete dodeliti orbitalnim objektima kako biste zaradili resurse, proširili svoju flotu i kolonizovali planetu.
Kako igra bude napredovala, stavljaćete svoje znakove kolonije na planetu da predstavljaju kontrolu koju imate nad svakom teritorijom. Te teritorije vrše uticaj na određene orbitalne objekte i, ako kontrolišete teritoriju, moći ćete da iskoristite taj momenat u svoju korist.
Nekada je planeta bila dom vanzemaljske rase i oni su iza sebe ostavili čudesan artefakt u orbiti. Koristeći svoju flotu za istraživanje artefakta, otkrićete neverovatne vanzemaljske tehnologije koje možete koristiti za unapređivanje svog cilja.
Pobeda u igri će zahtevati pažljivo razmatranje dok dodeljujete svoju flotu, integrišete vanzemaljsku tehnologiju i uticaje teritorije u svoje planove proširenja i blokirate svoje protivnike da stvaraju sopstvene kolonije. Imate li ono što je potrebno da osvojite vanzemaljsku granicu?

Šifra proizvoda: FGN00276 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Tory Niemann

Broj igrača

2-4

Izdavač

Clever Mojo Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

60-120

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …