Na stanju

Altaria

2,500.00 RSD

Altaria je ostrvo koje lebdi u svemiru kojem se može pristupiti putem portala različitih dimenzija. Tri ogromna oltara smeštena na ostrvu daju moć nad svim dimenzijama onima koji ih preuzmu pod kontrolu.
U Altaria: Clash of Dimensions, svaki igrač koristi tri od deset likova kako bi pokušao da osvoji sve oltare postavljene u sredini table ili portala koji pripadaju njenom protivniku. Igra se sastoji od sedam rundi, a svaka runda je podeljena u tri faze. U svakoj fazi igrač dobija akcione poene (AP) koji se koriste za veštine jednog lika. Uz pomoć ovih AP-ova igrač može preseliti lik, napasti neprijatelja ili postaviti jedinstveni znak moći na ploču. Svaki žeton može promeniti tok događaja u igri.
Modularna ploča ima uklonjive komponente koje igračima pružaju brojne početne kombinacije i omogućavaju igranje jedinstvene igre od samog početka.
Zanimljiva karakteristika koja se koristi u Altariji je prenošenje tokena moći. Posle nekoliko faza igre nestaju sa table, što čini igru dinamičnijom i neprestano menja situaciju na ploči. Pokušajte da maksimalno iskoristite veštine svojih likova, nadmudrite protivnika i budite bolji taktičar.

Šifra proizvoda: FGK00095 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Piotr Kubicius

Broj igrača

2

Na stanju

Ima na stanju

Izdavač

Axel

Jezik igre

Engleski

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.