Na stanju

Azul Summer Pavillion

5,200.00 RSD

U Azul: Summer Pavillion igrači se vraćaju u Portugaliju kako bi izvršili zadatak koji nikada nije započeo. Kao majstor, morate da upotrebite najfinije materijale za gradnju letnjeg paviljona, a istovremeno pažljivo izbegavajte rasipanje zaliha.
Azul: Summer Pavillion traje šest rundi i u svakoj rundi igrači izvlače pločice, a zatim ih postave na svoju individualnu tablu igrača kako bi postigli bodove. Svaka od šest boja pločica je džoker tokom jedne od rundi.
Na početku svakog kruga nasumično izvlačite pločice iz torbe da biste svaku od pet, sedam ili devet fabrika napunili sa po četiri pločice. Po potrebi izvlačite pločice da biste popunili deset mesta za ponudu na centralnoj tabli. Tada igrači naizmenično izvlače pločice. Možete odabrati da sve pločice koje nisu džokeri odnesete u fabriku i postavite ih pored svoje ploče; ako su neke džoker pločice u ovoj fabrici, morate uzeti jednu od njih.
Nakon polaganja prava na sve pločice, igrači zatim naizmenično postavljaju pločice na svoje pojedinačne table. Svaka tabla prikazuje sedam zvezda koje bi bile sastavljene od šest pločica; svaki prostor na zvezdi prikazuje broj od 1-6, a šest zvezda je za pločice jedne boje, dok će sedma biti sastavljena od po jedne pločice svake boje. Na primer, da biste postavili pločicu na plavu 5, morate odbaciti pet plavih ili džoker pločica pored table igrača (pri čemu je potrebna najmanje jedna plava), postavljajući jednu plavu pločicu u plavi prostor 5, a ostatak u odbaci kulu. Za ovu pločicu dobijate 1 poen i 1 poen za svaku pločicu unutar ove zvezde povezane sa novopostavljenom pločicom.
Ako stub, statuu ili prozor na ploči za igru potpuno okružite pločicama, odmah ćete dobiti bonus, uzimajući 1-3 pločice iz centralnih prostora za snabdevanje i postavljajući ih pored ploče. Na kraju kruga možete da prenesete najviše četiri pločice u sledeći krug; odbacite bilo koji drugi, izgubivši po 1 bod za svaku takvu pločicu.
Posle šest rundi postižete bonus za svaku od sedam zvezdica koje ste u potpunosti popunili. Pored toga, dobijate bonus za pokrivanje svih sedam prostora vrednosti 1, 2, 3 ili 4. Gubite 1 bod za svaku preostalu pločicu koja se ne koristi, a onaj ko ima najviše bodova pobeđuje.

Šifra proizvoda: FGN00264 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Autori

Michael Kiesling

Broj igrača

2-4

Izdavač

Next Move

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.