Na stanju

Blockbuster Returns

4,000.00 RSD

Blockbuster Returns, nastavak Big Potato’s 2019 The Blockbuster igre, može se igrati samostalno ili u kombinaciji sa originalnom igrom za zabavu sa velikim budžetom!

Blockbuster Returns sadrži četiri potpuno nove kategorije filmskih kartica (Heart Warmers, From Another World, Not for Kids i Remakes & Reboots) i nove Head-to-Head kartice. Da biste igrali, otvorite VHS kutiju, otvorite tablu za igru i podelite se u dva tima.

Prvo se suočite u rundi zujalice. Po jedan igrač iz svakog tima pokušava da smisli naslov filma koji bi odgovarao opisu na kartici za kategoriju Head to Head (npr. „Filmovi u kojima se neko izgubio“) pre nego što tajmer od 15 sekundi istekne, udarajući zujalicu da bi prebacio potez na drugog igrača.. Prva osoba kojoj ponestane vremena gubi ovu rundu.

Zatim, u Triple Charades Jeopardi, vreme je da vidite koliko dobro poznajete svoje filmove! Svaki igrač dobija tri filmske karte i ima 30 sekundi da natera svoj tim da pogodi sve filmove koristeći jednu od tri metode— koristeći samo jednu reč, citirajući repliku iz filma ili je glumeći. Kada tim pogodi, dodaje karticu u svoju kolekciju. Prvi tim koji osvoji dve karte iz sve četiri kategorije pobeđuje!

Igra sadrži 100 filmskih karata, 30 karata za igru i 1 tablu za igru. „Big Potato Buzzer“ dostupan za besplatno preuzimanje na App Store-u ili Google Play-u.

Može se kombinovati sa The Blockbuster Parti Game za mega-igru.

Šifra proizvoda: FGN000338 Kategorije: ,

Dodatne informacije

Autori

James Vaughn

Broj igrača

4 – 10

Izdavač

Big Potato

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.