Nema na stanju

D&D Lords Of Waterdeep: Scoundrels Of Skullport

4,300.00 RSD

Scoundrels of Skullport dodaje novi sadržaj za Lords of Waterdeep. To nije jedno, već dva, potpuna proširenja: prostrana tamnica Undermountain-a i kriminalno utočište Skullport.
Svaka uzbudljiva lokacija ima jedinstvene karakteristike i nudi nove opcije za igru, uključujući nove kartice Lords, Buildings, Intrigue i Kuest.
Vlasnici Lords of Waterdeep-a mogu koristiti jednu ili obe ove nove podzemne lokacije da dodaju dubinu svom iskustvu igre. Tu je i nova frakcija, Sive ruke, tako da sada i šesti igrač može da se pridruži zabavi!

Undermountain modul e ogromna tamnica na više nivoa ispod planine Waterdeep koja je nekada služila ludom čarobnjaku Halasteru kao mesto za magične eksperimente. Sada je to lavirint lavirinta sa nekoliko utočišta za umorne avanturiste.

Glasina o bogatstvu Undermountain mami avanturiste da se bore sa misterijama i čudovištima ispod Grada sjaja. Rizici i nagrade su veći za preduzimanje zadataka koji zahtevaju više zlata i avanturista.

Skullport—poznat i kao Luka senki—ugnezđen je u srcu Undermountain-a, duboko ispod ulica Waterdeep-a. To je utočište za zločine, prikrivene dogovore i zabačena ubistva. Oni koji posećuju Skullport čine to na sopstvenu odgovornost, jer iza svakog ugla su novi načini da ljudi nestanu.

Modul Skullport uključuje novi resurs: Korupcija. Za razliku od avanturista i zlata, korupcija u vašoj kafani vas kažnjava na kraju igre.

Svaki žeton korupcije u vašoj taverni na kraju igre vredi negativnih pobedničkih poena. Tačna negativna vrednost zavisi od toga koliko je Korupcije prikupljeno tokom igre; što ste vi i vaši kolege Lordovi pokvareniji, to više korupcija šteti vašem rezultatu.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: FGN000332 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Chris Dupuis

Broj igrača

2-6

Izdavač

Wizards Of The Coast

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Nema na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.