Na stanju

Deep State: Global Conspiracy

4,500.00 RSD

Ekspanzija Global Conspiracy proširuje vaše iskustvo Deep State-a i sastoji se od 4 modula koje možete dodati u igru u bilo kojoj kombinaciji koju želite.

Neki moduli sadrže projekte i mini proširenja koja se mogu posebno dodati igri.

Svi moduli i mini proširenja, uz nekoliko ograničenja, odlično funkcionišu jedni sa drugima. Ipak, neki rade bolje od drugih. Preporuke su date u pravilima.

1. MODUL TAKTIČKE SNAGE

Sastoji se od: Projekta za borbu protiv terorizma * Black Operations. Mini ekspanzija XXI veka – 7 karata * 3 karte ugovora

Svet: Projekat za borbu protiv terorizma iskorištava strah ljudi od terorizma kako bi koncentrisao apsolutnu moć u rukama antiterorističkih organizacija.

Crne operacije: može izgledati da nemaju drugu svrhu osim haosa i uništenja. U stvari, menjaju pravila. Pobednik će zaraditi ruševine sveta, ali to će biti njihove ruševine.

Igra: Odbacujete karte da biste napredovali u borbi protiv terorizma. Kao prednost, možete da koristite agente iz vašeg regrutacionog fonda kada se infiltrirate u neki cilj ili sprovodite tajnu operaciju. Pored toga, eliminišete agente svog protivnika dok napredujete u projektu.

Crne operacije su još jedna vrsta tajnih operacija. Zahtevaju manje agenata, ali vi odbacujete svoje karte da biste ih vodili. Crne operacije izvodite po redosledu – prvo sajber pretnja, zatim ekološki terorizam i na kraju Blackout.

2. ČETVRTI IMOVINSKI MODUL

Sastoji se od: Globalnog medijskog projekta * Mini proširenje trendova – 6 kartica * 3 kartice sporazuma

Svet: Globalni medijski projekat koristi medije da dovede prosečnu osobu do odgovarajućih tačaka gledišta.

Društveno-političke struje (Trendovi) obično nastaju u nekoj veoma uticajnoj zemlji, a zatim se poput vetra rašire svetom. Trendove treba predvidjeti i prilagoditi planove — ni ranije ni kasnije nego što je potrebno.
3. MODUL REPTILOIDA

Sastoji se od: projekta Reptiloid * 15 kartica Reptiloidnih ciljeva * 3 kartice ugovora * 3 kartice kontaktera (Muškarci akcije) * 1 kartica NLO histerije (trend).

Svet: Sa modulom Reptiloidi, Deep State pravi korak u izmišljeni aspekt teorija zavere. Ambicije „Komiteta“ da postane tajna svetska vlada postale su besmislene pošto su vanzemaljci nalik gušteru sa planete Nibiru bliži nego ikada da preuzmu vlast na Zemlji.

Igra: Projekat Reptiloids efektivno zamenjuje projekat Deep State. Igrači se takmiče za kartice Reptiloidnih ciljeva koje im omogućavaju da sklapaju nove ugovore ignorišući svoje uslove, i napreduju u projektu Reptiloidi da bi dobili nove ugovore i prikupili uticaj na kraju — ali samo ako imaju dovoljno amblema posebnog interesa na svojim kartama!

4. MODUL DOKTRINE SUPERIORNOSTI

Sastoji se od: Nuclear Pover, Vorldvide Bank, and Vorld, Inc. Projects

Igra: Svaki od ovih projekata zamenjuje jedan od projekata osnovne igre. Nuclear Pover vam obezbeđuje agente duhova za svaku odigranu kartu svetskog rata. Svetska banka proširuje vašu mogućnost da doprete do udaljenih kartica dalje u zoni infiltracije. Vorld, Inc. vraća vaše agente iz misija i generiše uticaj za svaki projekat u kome učestvujete.

Šifra proizvoda: FGN000358 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Konstantin Sleznev

Broj igrača

1-5

Izdavač

CrownD Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.