Na stanju

Defending America: Intercepting the Amerika Bombers 1947-1948

8,500.00 RSD

Defending America je solo, taktička igra koja Vas postavlja u komandu nad stvarnim ili eksperimentalnim avionom presretačem tokom zastrašujućeg pogleda na ono što je moglo biti u Drugom svetskom ratu. Svaki potez se sastoji od jedne borbe, tokom koje će igrač izvršiti misiju presretanja Amerika Bombera koji su na putu da bombarduju kopno Sjedinjenih Država. Kako igrač napreduje, on može izabrati da nadogradi na još naprednije presretače u ovoj igri alternativne istorije.

Cilj igre je da u ulozi pilota presretača izvršite brojne letove i prikupite što više obaranja bombardera, sa posebnim akcentom na pripremu za zaustavljanje atomskih napada. Piloti mogu iskoristiti stečeno iskustvo da poboljšaju svoje šanse za uspeh kupovinom veština. Nagrade i tehnološki napredak kroz korišćenje tehnološke trake pomažu da se ispriča igračev konačni cilj – da postane „Pošast Amerika Bombera“ i okonča pretnju Sjedinjenim Državama iz vazduha.

Igra se odvija brzo, prateći određeni niz događaja koji se ponavljaju do kraja igre. Kada dobijete svog početnog pilota zajedno sa zadatkom, igra se nastavlja tako što poleće kada se neprijateljske snage bombardera približavaju, a zatim proveravate da ih presretnete pre nego što dobiju priliku da bombarduju mnoštvo ciljeva na kopnu Sjedinjenih Država. Borba se sastoji od presretanja iz vašeg američkog nosača ili kopnenog aviona, u zavisnosti od toga gde se igrač trenutno nalazi, zatim presretanja jednog od šest istorijski modelovanih (iako hipotetičkih) američkih bombardera. Nakon presretanja, dešavaju se operacije sletanja, pri čemu vreme ponovo igra faktor kao deo procedure sletanja. Kada se misija završi, utvrdićete da li su zarađene neke nagrade ili stečeni poeni iskustva pre sledećeg naleta. Ovde takođe možete potrošiti bodove iskustva ako želite da steknete veštine i možete zatražiti novi tip presretača ako je dostupan. Ovaj proces ćete ponavljati tako što ćete ići u svoj sledeći nalet dok ne budete oboreni i ubijeni, ili do kraja marta 1948, ako prođete nepovređeni.

Dok je Defending Amerika dizajnirana kao iskustvo samostalnog igranja , obezbeđene su dodatne opcije za igru i za kooperativne i za takmičarske sesije igara sa više igrača, kao i opcija za povezivanje igre sa Amerika Bomber: Evil Kueen of the Skies

Šifra proizvoda: FGN00319 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Autori

Gregory M. Smith

Broj igrača

1

Izdavač

Compass Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

120-180

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …