Nema na stanju

Disney Villainous: Perfectly Wretched

4,500.00 RSD

U Disney Villainous: Perfectly Wretched, svaki igrač preuzima kontrolu nad jednim od tri Diznijeva lika, od kojih je svaki negativac u nekom od Diznijevih filmova, konkretno Cruella de Vil iz 101 Dalmatinca, Majka Gothel iz Tangled i Pete iz Parobroda Vili. Svaki igrač ima svoj špil zlikovaca, špil sudbine, tablu za igrača i 3D lik.
Na svakom potezu, aktivni igrač premešta svog lika na drugo mesto na svojoj tabli igrača, preduzima jednu ili više radnji vidljivih na tom prostoru (često igranjem karata iz svoje ruke), a zatim ponovo uzima četiri karte. Karte su saveznici, predmeti, efekti i uslovi. Morate da koristite svoje kartice da biste ispunili svoj jedinstveni uslov za pobedu.
Jedna od akcija vam omogućava da odaberete drugog igrača, izvučete dve karte iz sudbine tog igrača, a zatim odigrate jednu od njih na ploči tog igrača, pokrivajući dva od četiri akciona prostora na jednoj od lokacija tog igrača. Špil sudbine sadrži heroje, predmete i efekte iz filma tog negativca, a ove karte omogućavaju drugim igračima da se petljaju sa tim određenim negativcem.
Disney Villainous: Perfectly Wretched može se igrati samostalno, a njegovi likovi se takođe mogu suočiti sa onima u osnovnoj igri Disney Villainous iz 2018. i Disney Villainous: Vicked to the Core i Disney Villainous: Evil Comes Prepared samostalne igre u 2019.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: FGN00224 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Autori

Prospero Hall

Broj igrača

2-3

Izdavač

Ravensburger

Jezik igre

Engleski

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …