Nema na stanju

Drako: Knights and Trolls

3,500.00 RSD

Dva agresivna trola napala su putnike na planinskim stazama. Rajal im je odredio nagradu za glavu, a naoružana grupa vitezova krenula je da je zaradi. Uspeli su da pronađu čudovišta i pronađu njihovo skrovište. Pred zoru su opkolili čistinu Trolova pripremajući zasedu. Ali kad se vetar promeni, trolovi ih nanjuše! Ogromna stena razbija drvo u blizini mesta smelih i strašna rika prekida tišinu dok se trol baca u ludi naboj. Bitka do smrti je počela!
Svaki igrač ima jedinstveni špil karata, a svaka karta ima simbole koji označavaju moguće radnje. Trolovi se mogu kretati po tabli za igru, napadati, bacati kamenje, jurišati i braniti od napada; vitezovi mogu napadati mačevima, pucati iz lukova, kretati se pojedinačno ili u grupama, štititi se štitovima i pozvati pojačanje.
Svaki igrač može imati do šest karata u ruci, a upravljanje ovim kartama i manevrisanje njihovim likovima na tabli za igru ključevi su pobede. Da li je protivniku ponestalo odbrambenih karata? Može li trol uloviti najjačeg viteza i izvesti ga bez da se otvori napadima drugih? Vitezovi mogu napasti vitalna područja Trolova kako ih ne bi navalili ili bacili kamenje.
Ako trolovi ubiju vitezove pre kraja bitke – oni pobeđuju. Ako vitezovi prežive ili poraze trolove, vratiće se kući pobedonosni nad pretećim čudovištima.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: FGN00291 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Autori

Adam Kaluza

Broj igrača

2

Izdavač

Rebel

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Nema na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.