Na stanju

Fit To Print

5,500.00 RSD

Fit to Print je zagonetna igra postavljanja pločica o najnovijim vestima, koju je dizajnirao Peter McPherson i smeštena u šarmantni šumski svet koji je kreirao Ian O’Tul!
Tistlvil je najprometniji mali grad na svetu – izazov je pratiti sve što se dešava, od onih koji su kući poneli prvu nagradu za svoje pecivo na sajmu zajednice do onih ko je kopao u šargarepi gospođe Brambleberi.
Kao urednik u jednom od lokalnih novina, vaš posao je da ispričate njihove priče!
Naslovna strana stiže za samo nekoliko sati i nemate vremena za savršenstvo. Zgrabite velike priče pre nego što druge novine dobiju priliku i pobrinite se da dobijete i prave fotografije. Novine su posao, tako da novac mora da dođe odnekud – ne zaboravite na oglase! Nakon što odaberete kombinaciju priča, fotografija i oglasa, vreme je da postavite naslovnu stranicu. Da li ste uzeli dovoljno pločica da popunite papir, ali ne toliko da stvari moraju da se iseku? Tokom tri naporna dana, vaše veštine će biti testirane dok se takmičite za urednika koji najviše vredi vesti!
Fit To Print je igra polaganja pločica za celu porodicu. Igrači istovremeno skupljaju novinske pločice, slažući ih na svoje stolove dok ne pomisle da imaju ono što im je potrebno da naprave savršenu naslovnu stranu. Zatim će viknuti „Izgled!“ i počnite da postavljate stranicu pažljivo razmatrajući postavljanje centralnih delova, članaka, fotografija i reklama. Kada je sve kako treba, viču „Štampaj“ da prvi izađu iz štampe i dobiju svoj izbor centralnog dela za sledeću rundu! Ova užurbana prostorna slagalica sadrži preko 100 jedinstvenih novinskih pločica, 6 likova sa sopstvenim posebnim sposobnostima, kao i 3 špila karata za najnovije vesti — tako da ćete svaki put kada igrate rešavati novu zagonetku!
Ako igre u realnom vremenu nisu vaš stil, Fit to Print ima brojne alternativne režime koji će zadovoljiti svaku vrstu slagalice. U Slo-Modeu igrači naizmenično crtaju pločice sa zajedničkog tržišta i ređaju ih na svojim naslovnim stranama. U režimu slagalice, uzmite određeni set pločica i sastavite najbolje aranžmane. Bilo da uživate u opuštajućim solo zagonetkama sami ili u frenetičnoj akciji za do 6 igrača, uživaćete u tome da pomognete stvorenjima iz Tistlvila da ispričaju svoje priče!

Dodatne informacije

Autori

Peter McPherson

Broj igrača

1-6

Izdavač

Flatout Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.