Na stanju

Rambo The Board Game

8,900.00 RSD 7,900.00 RSD

Rambo: Društvena igra je tematska, kooperativna, taktička, igra sa minijaturama, kampanjska igra zasnovana na scenariju koja omogućava 1-4 igrača da iskuse događaje iz filma, kao i da krenu u nove, nikad pre viđene misije zasnovane na događaji iz filmova Rambo: First Blood Part 2 i Rambo 3.
Svaka misija priča priču i vodi igrače u jedinstvenu avanturu na razne lokacije kako bi spasili ratne zarobljenike, pretresali kampove u džungli, preživeli džunglu, borili se na čamcima i još mnogo toga! Misije otključavaju novu opremu i taktičke kartice kako bi pomogle igračima da prilagode svoje iskustvo i omoguće visoku ponovljivost i sjajnu taktičku strategiju.
Igrači biraju između poznatih likova, od kojih svaki ima vrlo detaljne minijature poput Džona Ramba, pukovnika Trautmana, Co Bao-a i svih novih likova stvorenih za igru! Svaki junak takođe ima jedinstvene sposobnosti i mogućnosti prilagođavanja! Vi kontrolišete kako pristupiti misiji: Da li idete na sve ili ništa? Ili prihvatate skriveniji pristup? Možda ste postavili zamku neprijatelju? Na vama je da odlučite i vodite Ramba i njegov tim do pobede u Rambo: The Board Game

Požurite pre nego što ponuda istekne
0 dana
00 časova
00 minuta
00 sekundi
Šifra proizvoda: FGN00261 Kategorije: , , , ,

Dodatne informacije

Autori

Christopher Batarlis

Broj igrača

1-4

Izdavač

Everything Epic Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …