Na stanju

Space Exoplorers

5,000.00 RSD

Osvajanje svemira bilo je jedno od najvećih dostignuća 20. veka. Godine 1957. u orbitu je lansiran prvi satelit – nazvan Sputnjik 1. Samo četiri godine kasnije, Jurij Gagarin je bio prvi čovek u svemiru, na svemirskom brodu Vostok 1. Ova igra je posvećena ranim istraživačima svemira: svim izvanrednim ljudima koji su radili na omogućavanju svemirskih putovanja. Kao što je Jurij Gagarin rekao u trenutku lansiranja: „Idemo!” Vi ste šef Centra za istraživanje i razvoj u Centru za svemirska istraživanja, koji se takmiči sa drugim takvim čvorištima u duhu zlatnog doba astronautike. Vaš cilj je da završite velike svemirske projekte okupljanjem najboljih i najsjajnijih umova koje čovečanstvo može da ponudi. Zahvaljujući vašim naporima, sateliti, svemirski brodovi sa ljudskom posadom i orbitalne stanice biće lansirani u svemir! Poen za napredak postižete regrutovanjem stručnjaka i dovršavanjem projekata. Igra se završava kada se završe svi dostupni projekti ili kada ste regrutovali 12 stručnjaka za svoj Hub. Igrač koji je najviše napredovao je pobednik! Ključne karakteristike igre:

Sistem resursa zatvorene petlje: kada regrutujete specijaliste u svoj tim, predajete žetone istraživanja igraču sa vaše leve strane.
Specijalisti se raspoređuju u Odseke u skladu sa njihovim veštinama. Što više specijalista imate u diviziji, lakše je regrutovati nove u tu diviziju.
Svi specijalisti imaju jedinstvene sposobnosti. Aktivna je samo sposobnost gornje karte u svakom snopu. Stoga, dodavanjem novog specijaliste, često dobijate novu sposobnost, ali gubite drugu. Dobro razmislite šta vam je važnije u tom trenutku u igri!

Šifra proizvoda: FGN00316 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Yuri Zhuravljov

Broj igrača

2-4

Izdavač

25th Century Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.