Nema na stanju

Spyfall 2

4,000.00 RSD

Spyfall 2 je zabava za zabavu za razliku od bilo koje druge, u kojoj postajete špijun i pokušavate da razumete šta se dešava oko vas. Zaista je jednostavno!
Spyfall se igra u nekoliko rundi, a na početku svake runde svi igrači dobijaju karte koje pokazuju istu lokaciju — osim što jedan igrač dobija kartu na kojoj piše „Špijun“ umesto lokacije. Igrači tada počinju da postavljaju jedni drugima pitanja – “Zašto ste tako čudno obučeni?” ili „Kada smo poslednji put dobili isplatu?“ ili bilo šta drugo što možete smisliti — pokušavajući da pogodite ko je među njima špijun. Špijun ne zna gde je, pa mora pažljivo da sluša. Kada dođe vreme da odgovori, bolje da napravi dobru priču!
U bilo kom trenutku tokom runde, jedan igrač može optužiti drugog da je špijun. Ako se svi ostali igrači slažu sa optužbom, runda se završava i optuženi igrač mora otkriti svoj identitet. Ako je špijun otkriven, svi ostali igrači osvajaju poene. Međutim, špijun može sam da završi rundu tako što će objaviti da razume šta je tajna lokacija; ako je njegova pretpostavka tačna, samo špijun osvaja poene.
Posle nekoliko rundi pogađanja, sumnji i blefiranja, igra se završava i pobeđuje onaj ko je postigao najviše poena!
Spyfall 2 ima isti način igre kao Spyfall sa dve važne promene: (1) Uključeno je dovoljno lokacijskih kartica da je gornji broj igrača sada dvanaest umesto osam, i (2) dva špijuna se mogu naći na svakoj lokaciji, dajući igračima koji nisu špijuni veći izazov kada je u pitanju pronalaženje uljeza.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: FGN000363 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Alexandr Ushn

Broj igrača

3-12

Izdavač

Hobby World

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Nema na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.