Nema na stanju

That Time You Killed Me

7,000.00 RSD

Vi i Vaš protivnik ste rivalski putnici kroz vreme koji pokušavaju da izbrišu jedan drugog iz istorije. Da biste dokazali da ste jedini pravi izumitelj putovanja kroz vreme, morate iskoristiti svoj izum da na vreme pronađete svog neprijatelja i ubijete ga. – pre nego što vas uhvate!

Nažalost, pošto je vaš neprijatelj razasuo mnoge kopije sebe po vremenskoj liniji, možda ćete morati da uradite užasno delo mnogo, mnogo puta pre nego što se zaglavi. Samo se pobrini da prvo ne budeš izbrisan!

That Time You Killed Me je apstraktna narativna igra vremena i ubistva koja uvodi nove scenarije sa jedinstvenim pravilima i komponentama dok igrate. Kao i sa bilo kojom igrom koja se bavi putovanjem kroz vreme, morate igrati kroz ovaj sadržaj po striktnom, nepromenljivom redosledu.

Postavite tri table za igre u nizu da biste predstavili prošlost, sadašnjost i budućnost. Svaki igrač počinje sa figurom igrača na istoj lokaciji na svakoj 4×4 tabli, pri čemu početni igrač ima svoj žeton fokusa u prošlosti, dok ga drugi ima u budućnosti.

U skretanju, izaberite jednu kopiju sebe na tabli na kojoj se nalazi vaš token fokusa, a zatim preduzmite dve radnje sa ovom kopijom, pri čemu su akcije pomeranje u susedni ortogonalni prostor, putovanje kroz vreme napred do sledeće table (putovanje iz prošlosti u budućnost nije dozvoljeno), ili putovanje kroz vreme nazad na prethodnu tablu, ostavljajući kopiju sebe na trenutnoj lokaciji kada to učinite. Naravno, putovali ste u prošlost, ali ako se zadržite dovoljno dugo, vratićete se tamo gde ste počeli, tako da ste sada i vi tamo! Na kraju svog poteza, pomerite žeton fokusa na drugu tablu.

Prema osnovnim pravilima, ubijate kopiju svog protivnika tako što ćete ga gurnuti u zid table za igru. Imate ograničen broj vaših kopija u rezervi, a ubijene kopije se ne vraćaju u vašu rezervu. Ako vam ponestane kopija, više ne možete putovati u prošlost jer ne možete ostaviti kopiju sebe.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: FGN000349 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Peter C. Hayward

Broj igrača

2

Izdavač

Pandasaurus Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Nema na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.