Na stanju

The Battle of Armageddon

8,500.00 RSD

Bitka za Armagedon je igra za 2 do 6 igrača koja se bavi ovom poslednjom bitkom. Igra okuplja sile sveta u konačnoj borbi za kontrolu nad Zemljom.

Mapa igre veličine 44 X 84 cm predstavlja bojno polje, koje se proteže od Egipta do Irana. Brojači od 216 5/8″ (izrezani i odštampani) predstavljaju armije Izraela, Arapa, Magoga (Rusija), oživljenog rimskog carstva (Evropa), SAD i Kraljevi Istoka (Kina). 144 karte za igru prikazuju apokaliptičke događaje (7 pečata, 7 truba, 7 bočica), specijalne moći (npr. Anihrist, Gog od Magoga, itd.), nuklearno oružje (taktičko, pozorišno i strateško) i stanovništvo. Borbene kocke se koriste za rešavanje svih bitaka.

Igrači manevrišu svojim vojskama preko mape i rešavaju bitke koristeći borbene kockice. Karte događaja se izvlače svaki put, dajući igračima specijalne moći ili oružje za masovno uništenje, ali takođe mogu dovesti do apokaliptičnih događaja. Na kraju, igrač koji najbolje upravlja haosom i kontroliše Jerusalim na kraju igre pobeđuje!

Imajte na umu da je ova verzija igre The Battle of Armageddon značajno odstupanje od originalne igre objavljene 1999. U skladu sa drugim glavnim igrama, The Battle of Armageddon pruža jednostavan, ali izazovan sistem igre pogodan i za iskusne i za povremene igrače. Igrači su primorani da prilagode svoju strategiju u zavisnosti od uslova koji se brzo menjaju kako to diktiraju kartice događaja. Borba je krvava, ali se vodi brzo i odlučno kroz borbene kockice. Igrači moraju da manipulišu saveznicima i protivnicima da bi postigli cilj osvajanja Svete zemlje.

Šifra proizvoda: FGN000335 Kategorije: , , , ,

Dodatne informacije

Autori

Kerry Anderson

Broj igrača

2-6

Izdavač

Compass Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

120-180

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.