Nema na stanju

The Quacks of Quedlinburg BIG BOX

6,500.00 RSD

Originalni The Quacks of Quedlinburg, i ekspanzija The Herb Witches, svi su spakovani u jedan veliki paket! Pored toga, dodata je i mini ekspanzija Wolfgang’s Exchange Office.
U Quacks of Quedlinburg igrači su šarlatani – ili nadrilekari – koji prave svoj tajni eliksir dodavanjem sastojaka jedan po jedan. Pazite sa onim što dodajete, iako će prstohvat previše ovog ili onog pokvariti celu smešu!
Svaki igrač ima svoju vreću žetona sa sastojcima. Tokom svakog kruga istovremeno izvlače žetone i dodaju ih u svoj kazan. Što je veća nominalna vrednost izvučenog žetona, on dalje napreduje u vrtložnoj spirali kazana, povećavajući koliko vredi vaš napitak. Izazivajte sreću koliko god možete, ali ako dodate previše trešnjinih bombi, kazan će vam eksplodirati!
Na kraju svake runde, igrači osvajaju pobedničke bodove i novčiće koje će potrošiti na nove sastojke koje će dodati u svoje torbe, u zavisnosti od jačine sastojaka u njihovim loncima. Ali igrači s eksplodiranim loncima moraju da biraju bodove ili novčiće – ne oba! Igrač sa najviše pobedničkih poena na kraju devet kola pobednik je igre.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: FGN00268 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Autori

Wolfgang Warsch

Broj igrača

2-5

Izdavač

Schmidt Spiele

Na stanju

Nema na stanju

Jezik igre

Engleski

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.