Nema na stanju

ALIEN: Fate of The Nostromo

6,000.00 RSD

U ALIEN: Fate of the Nostromo, igrači preuzimaju ulogu članova ekipe Nostroma Ripli, Lamberta, Parkera, Breta ili Dalasa. Tokom igre, oni prikupljaju materijale, prave predmete i ispunjavaju različite ciljeve. Posada će izgubiti i steći moral dok se susreće sa vanzemaljcem i drugim situacijama. Ako moral ekipe dostigne nulu, igrači gube igru.
Svaki potez ima dve faze. U fazi akcije ekipe, igrači se šunjaju kroz Nostromove hodnike, skupljaju materijale, prave predmete, trguju otpadom i predmetima sa drugim igračima i koriste predmete i svoje posebne sposobnosti. Brett, na primer, može da pravi predmete sa jednim komadom manje od ostalih igrača. Ako se Alien nalazi unutar tri prostora od igrača sa bacačem plamena, taj igrač može koristiti bacač plamena da pošalje vanzemaljca nazad u svoje gnezdo.
U fazi susreta, igrači izvlače i rešavaju karticu susreta. Vanzemaljac bi mogao da vreba iza svakog ugla…
Kada igrači ispune svoje početne ciljeve, suočavaju se sa jednom od pet konačnih misija, svaka sa jedinstvenim skupom zahteva. Igrači moraju istovremeno da ispune zahteve završne misije da bi pobedili u igri. Igrači takođe mogu da uvedu naučnog službenika Asha za izazovniju igru. Ash se kreće kroz brod, uklanjajući otpad i primorava posadu da izgubi moral.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: FGN00323 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Scott Rogers

Broj igrača

1-5

Izdavač

Ravensburger

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Nema na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …