Na stanju

Apollo: A Game Inspired by NASA Moon Missions

5,500.00 RSD

Vi ste „Spremni za lansiranje!“
1961. Predsednik Kenedi je izazvao naciju da spusti astronaute na Mesec do kraja decenije. Sada je na Vama da koračate stopama NASA-inih pionira i da se upustite u misije koje su ušle u istoriju… ZA CELO ČOVEČANSTVO
Igrajte kao KONTROLA MISIJE i ASTRONAUTI. Radite zajedno i izradite strategiju da završite faze leta, prevaziđete prepreke, popravite svemirski brod i održite komunikaciju jasnom. Tim je taj koji određuje da li misija USPEH ili NE.
Jedan igrač preuzima ulogu Kontrole misije na Zemlji, dok su ostali igrači astronauti gore u komandnom modulu. Astronauti moraju da vode svoje letelice kroz više faza leta održavajući svoje sisteme leta, uključujući održavanje života, napajanje, komunikaciju i kontrolu leta bacanjem kockica i dodeljivanjem njihovim zadacima. Pored toga, astronauti su zaduženi da završe eksperimente bacanjem kockica i dodeljuju ih svom eksperimentu, ali nemaju sve informacije koje su im potrebne da ih završe. Kontrola misije može potrošiti žetone da prenese ključne informacije astronautima koje su im potrebne da završe svoje zadatke ili da pomogne astronautima dajući bonuse njihovim kockicama ili sistemima za pojačavanje. Kontrola misije takođe prati napredak leta i eksperimenta na zemlji preko panela klizača. Neuspeh u održavanju sistema leta može da izazove katastrofe kao što su kvarovi u komunikacijama koji sprečavaju kontrolu misije i astronaute da razgovaraju jedni sa drugima.
Misije su zasnovane na NASA misijama iz stvarnog života, a misije se dobijaju ispunjavanjem različitog broja faza leta i eksperimenata na osnovu misije.

Šifra proizvoda: FGN00322 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Autori

Jonathan Gilmour

Broj igrača

2-5

Izdavač

Buffallo Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.