Nema na stanju

Sleeping Gods

10,500.00 RSD

U Sleeping Gods, Vi i do 3 prijatelja postajete kapetan Sofi Odesa i njena posada, izgubljeni u čudnom svetu 1929. na Vašem parobrodu Mantikora. Morate raditi zajedno da biste preživeli, istražujući egzotična ostrva, upoznajući nove likove i tražeći toteme bogova da biste se vratili kući.

Sleeping Gods je kampanjska igra. Svaka sesija može trajati koliko god želite. Kada ste spremni da napravite pauzu, obeležite svoj napredak na listi evidencije putovanja, što olakšava povratak na isto mesto u igri sledeći put kada igrate. Možete igrati solo ili sa prijateljima tokom kampanje. Lako je menjati igrače po želji. Vaš cilj je da pronađete najmanje četrnaest totema skrivenih širom sveta. Poput čitanja knjige, završićete ovo putovanje sat ili dva, otkrivajući nove zemlje, priče i izazove na putu.

Sleeping Gods je igra atlasa. Svaka stranica atlasa predstavlja samo mali deo sveta koji možete istražiti. Kada dođete do ivice stranice i želite da nastavite u istom pravcu, jednostavno se okrenete na novu stranicu i plovite dalje.

Sleeping Gods je igra iz knjige priča. Svaka nova lokacija nosi divlju avanturu, skrivena blaga i živopisne likove. Vaši izbori utiču na likove i zaplet igre i mogu pomoći ili ometati vaše šanse da se vratite kući!

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: FGN00321 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Ryan Laukat

Broj igrača

1-4

Izdavač

Red Raven

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Nema na stanju

Vreme trajanja igre

60-120

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.