Nema na stanju

BattleTech Alpha Strike Box Set

10,000.00 RSD

BattleTech: Alpha Strike je brza forma BattleTech igre futurističke, oklopne borbe. Razvijena za moderne stone minijature ratne igre, ova knjiga donosi igračima mogućnost da vode rat na kopnu, moru i vazduhu koristeći sistem igre Quick-Strike u BattleTech: Strategic Operations. BattleTech: Alpha Strike, kao i njegov preteča Quick-Strike, oslanja se na hibridizaciju BattleForce pravila koja su takođe dostupna u Strateškim operacijama, zajedno sa minijaturnim pravilima igre predstavljenim u istom tom obimu koji omogućavaju igru bez heksa. BattleTech: Alpha Strike uključuje podršku za hek-baziranu i heks-baziranu igru.

U BattleTech: Alpha Strike, tematizovanoj oko Invazije klanova, svaki BattleMech (ili druga jedinica igre) je predstavljen korišćenjem serije kartica jedinica, koje su visoko apstraktne derivacije odgovarajućeg lista zapisa za svaku jedinicu u „klasičnoj“ BattleTech. (Dok BattleForce koristi istu apstrakciju da grupiše „mehove u koplja, zvezde, vekove ili nivo II, BattleTech: Alpha Strike treba da tretira svaki „meh kao pojedinačnu jedinicu.)

Kao i kod “klasičnog” BattleTech-a, cilj igrača je da iskoristi svoju silu da postigne svoje ciljeve, što generalno uključuje poraz ili uništenje suprotstavljenih snaga. Međutim, upotreba BattleForce Jediničnih kartica i opcija pravila omogućavaju igrici da igra na mnogo bržem (iako manje detaljnim) nivou igre od „klasičnog“ BT-a. Zajedno sa primerima armija i sistemom kampanje spremnim za igru, sve što vam je potrebno osim ove knjige su kockice, minijature i stoni teren da biste se borili za kontrolu nad Unutrašnjom sferom na kopnu, moru i vazduhu – svet po jedan!

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: FGN000382 Kategorije: , , , ,

Dodatne informacije

Autori

Kirk Alderfer

Broj igrača

2

Izdavač

Catalyst Game Studio

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Nema na stanju

Vreme trajanja igre

60-120

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.