Nema na stanju

The Witcher : Old World

11,500.00 RSD

U The Witcher: Old World, postajete veštac — profesionalni ubica čudovišta — i uronite se u legendarni univerzum franšize The Witcher.
Smešten godinama pre sage o Geraltu od Rivije, The Witcher: Old World istražuje vreme kada su čudovišta lutala kontinentom u većem broju, stvarajući stalnu opasnost koja je zahtevala pažnju stručno obučenih ubica čudovišta, poznatih kao veštice. Pet konkurentskih škola obučavalo je svoje adepte kroz brutalne režime, a kada su se potpuno pripremili, ovi sada priznati veštičari krenuli su da istražuju zemlju, tražeći nevolje i avanture i pomažući drugima za novčić.
U ovoj takmičarskoj avanturističkoj igri, 2-5 igrača putuju preko ogromne mape, upuštaju se u majstorski ispisane misije, susreću se i donose dvosmislene moralne izbore, bore se sa čudovištima — i ponekad se svađaju sa drugim vešcima kako bi odbranili čast svoje škole!
Igra omogućava igračima da konstruišu svoje jedinstvene špilove karata birajući iz širokog spektra sposobnosti: napade, izbegavanja i veščevsku borbenu magiju — poznate kao „znakovi“. Kroz sinergiju karata, igrači imaju za cilj da ostvare moćne kombinacije dok koriste karakteristične sposobnosti svoje škole veštaca do svog punog potencijala. Potrage, bitke, pa čak i poker s kockicama omogućavaju svakom igraču da zaradi novac, nabavi nove predmete i trenira svoje veštine.
Prvi igrač koji dobije 4-6 trofeja, sa brojem koji se postavlja na početku igre, pobeđuje odmah u igri. Možete dobiti trofeje ubijanjem čudovišta, podsticanjem i pobedom u haotičnim kafanskim tučama protiv drugog veštaca, obučavanjem atributa na njihov najviši nivo i rešavanjem određenih zadataka tokom njihove avanture.
Igra će uključivati solo režim koji će omogućiti avanturu pasijansa na kontinentu.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: FGN000383 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Lukas Wozniak

Broj igrača

1-5

Izdavač

CD Projekt RED

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Nema na stanju

Vreme trajanja igre

60-120

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.