Na stanju

My Father’s Work

16,000.00 RSD

Zidovi su bili obloženi gvozdenim policama, a svaka metalna letvica bila je prepuna staklenih tegli u kojima je bio formaldehid i groteskni kuriozitet. Netaknuti mesingani alati i rafinirani metali kakvog nikada ranije nisam video bili su razasuti po čvrstim pločama od stena i drveta, čije su ivice bile oštre od upotrebe. Međutim, ubrzo mi je pogled privukao čvrst pisaći sto, čiji su strehe od mahagonija umetnute tankim trakama od bakra, u čijem se središtu nalazila iznošena knjiga u kožnom povezu. Dnevnik mog oca — prenet na mene i predstavlja godine znanja i bezbroj eksperimenata. A unutar tog istrošenog toma, na vrhu bisernog pergamenta oksidiranog žute boje na svojim izlizanim ivicama, bili su namerni tragovi pomahnitalog genija koji ocrtavaju ambiciozni projekat koji nikada nije mogao da završi u jednom životu – njegovo remek delo.
Bez svesti, ruke su mi se tresle dok sam stezala knjigu na grudima. Odmah sam osetio vlasništvo i zabrinutost za naučne skice koje su tako elokventno naškrabane na tim pohabanim listovima. U tom trenutku je počela moja opsesija: vratiću ovoj laboratoriji njen nekadašnji sjaj i svoj život posvetiti završetku očevog posla!
U My Father’s Work, igrači se takmiče sa ludim naučnicima kojima je poverena stranica iz očevog dnevnika i veliko imanje na kojem mogu da izvode svoje lukave eksperimente. Igrači zarađuju poene završavajući eksperimente, pomažući gradu u njegovim nastojanjima, nadogradnjom svojih jezivih imanja i, nadamo se, dovršavajući očevo remek delo.

Ali oni moraju da balansiraju između učenja i aktivnog eksperimentisanja, jer na kraju svake generacije, svi njihovi eksperimenti i resursi su izgubljeni u vremenu sve dok njihovo dete ne počne ponovo samo sa „zapisanim znanjem i imanjem“ koje su im želeli – i od Igra se igra tokom tri generacije, neizbežno je da će igrači probuditi građane da formiraju besne mafije ili da uđu u ludilo od etički sumnjivih dela koja su napravili. Igrač sa najviše poena na kraju tri generacije pobeđuje i postaje najcenjeniji, najstrašniji, genijalni naučnik koga je svet ikada poznavao!

Šifra proizvoda: FGN000384 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

T.C Petty III

Broj igrača

2-4

Izdavač

Renegade Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

120-180

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.