Na stanju

878 Vikings Invasion Of England

9,000.00 RSD

Godina je 878. Poslednjih 75 godina, vikinške napadačke grupe iz Norveške i Danske terorisale su obale Engleske napadima „udri i beži“. Blago i priče stečene ovim napadima omogućile su Nordijcima da podignu ogroman broj željnih ljudi koji traže slavu i bogatstvo. Ove vojske su sada spremne da zagrme Engleskom gde će se naseliti i obrađivati plodnu zemlju koju osvoje. Podeljena engleska kraljevstva nisu spremna za ovaj predstojeći napad. Vikinzi dolaze!
U 878: Vikinzi – Invazije na Englesku, igrači kontrolišu invazione Vikinge ili engleske plemiće koji pokušavaju da se odupru invaziji. Igrači Vikinga ili igraju kao Norsemen Viking freeman ili kao neustrašive vikinške šok trupe poznate kao Berserkeri. Englezi igraju kao Housecarl, kraljeve kućne trupe ili kao Thegns koji su bili regionalni plemeniti vođe. Engleski igrači će takođe moći da pozovu seljačke namete, zvane Fird, da brane svoje gradove.
Igrači za svaku stranu zajedno kreiraju strategiju kako bi koordinirali svoje strategije. Svaka strana pokušava da kontroliše gradove na mapi da bi pobedila. Englezi počinju igru kontrolišući celu Englesku, ali vođa Vikinga će napadati iz mora svaki okret. Engleski igrači podižu pojačanja iz gradova koje kontrolišu, dok Vikinzi moraju da čekaju novu invaziju za pojačanje. Igra se završava kada se raspiše Ugovor iz Vedmora i strana koja kontroliše većinu gradova pobeđuje u igri.

Šifra proizvoda: FGN000385 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Autori

Dave Kimmel

Broj igrača

2-4

Izdavač

Academy Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

60-120

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.