Na stanju

Catapult Feud

4,800.00 RSD

Izgradite svoje dvorce, postavite svoje trupe, naunite svoje katapulte i koristite svoju lukavu taktiku da pobedite u danu!
Catapult Feud (originalna serija je nazvana ‘Catapult Kingdoms’), je igra poslednje osobe koja stoji. Vaš cilj je da srušite sve trupe vašeg protivnika!
Počevši od najmlađeg igrača, izaberite svoju porodicu: Chaufort ili Cunningfields. Zatim upotrebite svoje cigle da izgradite zamak da biste ojačali svoje trupe. Koristeći svoj katapult, lansirajte gromade u pokušaju da uništite protivnikov zamak i srušite njihove trupe. Kada su sve trupe jedne porodice oborene, bitka je gotova. Pobednička porodica mora imati najmanje jednu trupu koja stoji uspravno.
Igra se u nizu rundi. Tokom runde, počevši od najmlađeg igrača, svi se smenjuju. Red svakog igrača je podeljen u četiri faze: taktika, cilj, paljba i čišćenje. Izvodite ove faze po redosledu, završavajući svaku pre nego što pređete na sledeću. Kada su svi igrači došli na red, runda se završava. Nastavljate da igrate rundu za rundom sve dok na stolu ne bude samo jedan igrač sa trupama.

Šifra proizvoda: FGN000386 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Kristian Fosh

Broj igrača

2

Izdavač

Vesuvius Publishing

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.