Na stanju

Court Of The Dead Mourners Call

13,500.00 RSD

Svi su već mrtvi u Podzemlju. Vreme je da se pridružite frakcijama Kosti, Mesa i Duha dok rade na postizanju cilja Podzemlja: da prikupe dovoljno snaga da se bore protiv nebeskih jedinica Raja i Pakla da okončaju njihov neprekidni rat. Ako igrači rade diplomatski u Sudu mrtvih: Ožalošćeni pozivaju da održe ravnotežu, mogu da obezbede da Podzemlje preživi dovoljno dugo da i oni ostvare svoje kolektivne i skrivene individualne ciljeve. Igrač koji najbolje doprinese ovim ciljevima zaslužiće naklonost Death-a i mesto među elitom Podzemlja.
Vi ste Ožalošćeni — vernik smrti — posvećen ostvarivanju svoje plemenite ambicije da okonča nebeski rat i vrati ravnotežu u univerzum. Međutim, svrha smrti uključuje vaše skrivene motive. Vi i vaši drugovi Ožalošćeni morate se ujediniti i ustati, ili pasti zajedno. Ali samo jedan Ožalošćen će ostvariti svoju posebnu viziju ujedinjenog podzemnog sveta. Vaš zadatak neće biti lak. Dok je podzemni svet jedinstven u svojoj svrsi, on je podeljen u svojoj strategiji za postizanje tog cilja. U Zemlji mrtvih postoje tri frakcije: Bone, Flesh, Spirit. Svaki je jedinstven put za ustanak protiv raja i pakla.
Moraćete strateški da manipulišete svojim uticajem unutar ovih frakcija, njihovih uporišta i cehova, i unutar Suda mrtvih ako želite da postignete svoje ciljeve. Ali pazite: moć unutar smrtnih duša — poznata kao Etereja — je opasna supstanca. Koristite ga bezbrižno i rizikujete da prizovete Dreadsgrip – destruktivnu silu unutar svakog ožalošćenog koji troši sve što dotakne, uključujući svog bivšeg gospodara. Neuspeh da se zadovolje ratne potrebe nebeskih ljudi ili aktiviranje Shvatanja straha, ima strašne posledice po sve ožalošćene. Da li ste dovoljno jaki da ostvarite sopstvene ambicije i budete šampion ujedinjene snage na koju svi ožalošćeni pozivaju?

Šifra proizvoda: FGN000375 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Autori

Patrick Marino

Broj igrača

2-5

Izdavač

Project Raygun

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

60-120

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.