Na stanju

Resist

4,500.00 RSD

Španija, 1936: General Franko i njegove trupe napreduju kroz teritorije Španije, ustupajući mesto dugom periodu građanskog rata i represije. Posle Španskog građanskog rata, grupa lojalista Republici nastavila je oružanu borbu, formirajući grupe otpora poznatije kao „makiji“. Skriveni u planinama, ovi muškarci i žene rizikovali su svoje živote da bi odbranili ideale demokratije i slobode.
Protiv njih su se borile Frankova vojska, Civilna garda i naoružana policija, ali Makiji su usavršili svoj gerilski rat u Francuskoj tokom Drugog svetskog rata i bili su odlučni da povrate svoju domovinu. U glavi svakog Makija odjeknuo je eho želje mnogih sunarodnika: Oduprite se!
Resist je brza igra pasijansa sa kartama u kojoj preuzimate ulogu španskog Makija koji se bori protiv frankističkog režima. Tokom niza rundi, preduzimate sve teže misije, a ispunjavanje misija donosi vam bodove potrebne za pobedu. Ako ne uspete da pobedite misije i neprijatelje, možete da izgubite. Na kraju svake runde morate izabrati da li ćete prekinuti otpor ili rizikovati i preuzeti drugu misiju.
Na početku igre sastavljate tim od dvanaest Makija, koji su predstavljeni špilom karata. U srcu igre je napetost između čuvanja svog Makija skrivenog od Franka ili otkrivanja kako bi se otključao njihov puni potencijal. Nažalost, otkriveni Makiji su uklonjeni sa vašeg špila i verovatno nećete moći da ih koristite do kraja igre. Dok Resist! ima neke manje elemente za izgradnju palube, to je prvenstveno igra “destrukcije špila” u kojoj morate da upravljate svojim špilom, balansirajući odluku da pobedite neposrednu pretnju sa pokušajem da pređete na sledeću misiju.

Šifra proizvoda: FGN000376 Kategorije: , , , ,

Dodatne informacije

Autori

Trevor Benjamin

Broj igrača

1

Izdavač

Salt & Pepper Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.