Na stanju

Dead Men Tell No Tales

6,200.00 RSD

Skelit’s Revenge….najstrašniji brod na otvorenom moru….i konačno ste ga uzeli. Kapetan From i njegova skeletna posada prikupili su ogromno blago, a sada je vaša šansa da sve to iskoristite. Igrači preuzimaju ulogu gusara koji se ukrcavaju u Skelit’s Revenge sa jednom svrhom….da uzmu plen. Moraju se boriti protiv plamena, kostur posade i sopstvenog umora ako se nadaju da će se izvući živi.
Dead Men Tell No Tales je kooperativna igra za 2-5 igrača. Igra koristi zajednički sistem Action Points da odredi šta igrač radi na svom potezu…sa obrtom. Dok igrači rade zajedno, oni mogu preneti svoje akcije na svoje saigrače kako bi najbolje iskoristili sredstva koja imaju. Igrači će praviti tablu dok igraju, obezbeđujući da dve igre nikada neće biti iste. Dok traže blago na brodu, naići će na neprijatelje i stražare sa kojima se moraju boriti, zajedno sa raznim predmetima koji će im pomoći u potrazi. sve vreme, boreći se protiv pakla koji je nastao kada su preuzeli brod. Jedinstveni sistemi za praćenje vatre, kretanje neprijatelja i umor igrača se kombinuju u zanimljivo i jedinstveno iskustvo kooperativnog igranja.
Da li vi i vaša ekipa imate šta je potrebno da pobegnete sa svim blagom i živite da biste ispričali priču? Ili ideš dole sa brodom u Mrtvacima ne pričaju priče?

Šifra proizvoda: FGN000371 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Kane Klenko

Broj igrača

2-5

Izdavač

Minion Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

60-120

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.