Na stanju

The Three Little Wolves

3,800.00 RSD

Vekovima nakon poznate priče o tri praseta, porodica Svinja je naučila dragocenu lekciju i postala najveći gazda na svetu. (Oni vole kuće!) Porodica Vuk je, međutim, postala najbolji arhitekte svih vremena. (Oni mrze užasne kuće!) Tri mala vuka sada rade za Veliku zlu svinju da grade sve vrste kuća. Možete li pomoći vukovima da izgrade najvišu kuću i pronađu najbolji dom za njih?
Tri mala vuka je porodična igra u kojoj svaki igrač treba da izgradi tri kuće igrajući karte od malih do velikih. Što više gradite, veće su šanse da postignete poene — ali vaši kolege igrači mogu poslati svoje male vučiće da žive u vašoj lepoj kući za velike poene! Planovi, prerušavanja i prstohvat sreće u ruci su sve što vam je potrebno da biste pobedili u igri!
Igrači naizmenično igraju po jednu kartu iz ruke da bi izgradili jednu od tri kuće — plavu, zelenu i crvenu — ispred sebe, a zatim dopunili svoju ruku na četiri karte. Ako je izvučena Velika nevaljala svinja (BBP), ona nagrađuje najvišu kuću u tom trenutku, ali ako ne možete da održite kuću dovoljno visokom na kraju igre, bićete kažnjeni. Ako ne želite da igrate kartu, možete da odbacite kartu i pošaljete jednog od svoja tri vuka da živi u kućama drugih igrača da biste dobili priliku da osvoje poene!
Treći put kada BBP nagradi najvišu kuću pokreće kraj igre. Svi igrači upoređuju visinu svojih zgrada, a najkraća od svake boje je oborena od strane BBP-a! Ko postigne najviše poena pobeđuje!

Šifra proizvoda: FGN000370 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Poki Chen

Broj igrača

2-4

Izdavač

POKI Design

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.