Na stanju

Proving Grounds

5,500.00 RSD

Maia Strongheart stoji sama protiv sveta. Kabala zaverenika joj je nameštala smrt njene majke, Kraljice Sunca, i nameravaju da uzurpiraju presto od njene porodice. Da bi dokazala sopstvenu nevinost i povratila svoje pravo po rođenju, Maja mora da zakorači u poligon za dokazivanje kako bi završila suđenje koje će istegnuti njene borbene veštine do krajnjih granica. Hoće li Vizenedova izabrana ćerka pobediti svoje neprijatelje u areni? Ili će je preplaviti zaverenici i njihove zle težnje?
Proving Grounds je igra s kockicama u realnom vremenu koja spaja narativ i igru na potpuno nov način. U ovoj kutiji ćete pronaći novelu „Samo najjači ima srce omagljene kraljice“, koju je napisala Monika Valentineli. Ova opsežna priča postavlja scenu za događaje iz igre. Pročitajte priču o Maji Strongheart dok se bori da se popne na Sunčev tron, a zatim ponovo kreirajte njenu izuzetnu bitku!
Proving Grounds ima igru za obuku i šest različitih modula za igru. Kada naučite osnove, dodajte jedan modul ili pomešajte i prilagodite se svom ukusu. Ako se osećate istinski avanturistički, spojite ih sve za pravi test svojih gladijatorskih borbenih veština!

Šifra proizvoda: FGN000369 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Kane Klenko

Broj igrača

1

Izdavač

Renegade Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.