Nema na stanju

Excavation Earth

6,300.00 RSD

Vek od sada sve što je ostalo od Zemlje je detritus koji je čovečanstvo ostavilo za sobom. Rase susednog Sunčevog sistema imaju sklonost ka artefaktima koje su ostavile izumrle rase. U Excavation Earth, vodite jednu od ovih rasa vanzemaljskih istraživača u njihovoj potrazi za iskopavanjem retkih ljudskih artefakata i čuvanjem vrhunske umetničke kolekcije za prodaju.
Excavation Earth je podeljeno u tri runde, od kojih svaka počinje tako što igrači vuku višenamenske karte koje će se koristiti za izvođenje radnji. Igrači zatim naizmenično igraju radnje koje im omogućavaju da premeštaju svoje istraživače po svetskoj karti, iskopavaju artefakte i raspoređuju trgovce na bazare i uticajne ljude kako bi uticali na cene i upravljali i poslovali na crnom tržištu.
Artefakti koje iskopate mogu se prodati u bazarima smeštenim na nekom od vanzemaljskih brodova koji su sleteli na Zemlju ili dodati u kolekciju koja će se prodati kao koherentna umetnička kolekcija muzejima kod kuće. Excavation Earth završava se nakon tri runde i igrač koji zaradi najviše novca tokom igre pobeđuje.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: FGN00280 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Gordon Calleja

Broj igrača

1-4

Izdavač

Mighty Boards

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Nema na stanju

Vreme trajanja igre

60-120

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.