Na stanju

Hues And Cues

5,000.00 RSD

Na koju nijansu pomislite kada kažemo „jabuka“? Hues and Cues je živa igra šarene komunikacije u kojoj su igrači izazvani da uspostave veze sa bojama pomoću reči. Koristeći samo jednu i dve reči, igrači pokušavaju da navedu druge da pogode određenu nijansu od 480 boja na tabli za igru. Što su nagađanja bliže meti, više bodova ćete zaraditi. Pošto svi zamišljaju boje drugačije, povezivanje boja i tragova nikada nije bilo tako zabavno!

Okupite se sa tri do deset ljudi da biste igrali brzu i jednostavnu igru sa prizmom mogućnosti! Prvo, „zagonetač“ sakriva određenu boju koju je izabrao iz špila karata. Pred vama je 480 nijansi na tabli! Nakon dobijanja znakova od jedne i dve reči, svako stavlja svoj marker na boju za koju misli da je opisana. “Kafa.” Da li je tamno braon, kao u sveže kuvanom? “Au lait.” Sa mlekom. To znači da treba da izaberem svetliju nijansu!

Koristite primere iz svakodnevnog života, od prirode do pop kulture, ili materijale i raspoloženja. Svi oko stola dobijaju red da daju nagoveštaje i pogađaju. Što su vaši nagoveštaji ili nagađanja bolji, više poena ćete zaraditi. Igrajte iskustva drugih da biste suzili ono što imaju na umu!

Šifra proizvoda: FGN000351 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Autori

Scott Brady

Broj igrača

3 – 10

Izdavač

The OP

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.