Na stanju

Mountains Out Of Molehills

6,000.00 RSD

Krtice su putovale sa svih strana da bi se takmičile na godišnjem turniru Mountain Maker. U ovoj laganoj strateškoj igri, takmičari pokazuju svoju veštinu na osnovu toga koliko visoko mogu da nagomilaju svoje Krtice i koliko planina kontrolišu. Krtica koja može da izgradi i kontroliše najviše planina od Krtičinih brda tokom 6 rundi biće proglašena za “Top tunela” i pobediće u igri. Sadrži tablu za igru na dva nivoa i akrilno postolje u punoj boji za svaku krticu!

Mountains Out Of Molehills se igra u šest rundi, a svaka runda ima četiri faze. U Fazi 1 igrači naizmenično izvlače akcione karte sa tržišta licem nagore da formiraju ruku od po 4 karte. Ove akcije će pomeriti Krtice pod zemlju dok dodaju delove Krtice na dno Planina iznad njih.

U fazi 2, svaki igrač istovremeno određuje redosled kojim planira da odigra svoje akcione karte, stavljaju ove karte licem nadole u ​​gomilu od prve akcije do poslednje. Jednom kada je red postavljen, ne može se promeniti! Pažljivo planiranje će vam pomoći da preuzmete kontrolu nad najvrednijim Krtičnjacima, ali budite oprezni jer vam protivnici mogu blokirati put, baciti kamen na put, ili čak izazvati da se vaše najbolje planine prevrnu, prosuvši komadiće na druge planine!

U Fazi 3 igrači se naizmenično otkrivaju gornju kartu iz svoje hrpe i rešavaju njenu akciju. U Fazi 4 igrači beleže poene. Svaki igrač kontroliše planine koje imaju svoju boju Molehill na dnu i zarađuju 1 poen za svaki komad u planinama koji kontrolišu.

Nakon poentiranja, igrači nacrtaju redosled poteza za sledeću rundu, počevši od igrača koji ima najviše komada na VRHU svake planine. Igrač koji ide prvi dobija prvi izbor prilikom crtanja karata, ali igrač koji deluje poslednji dobija poslednji pokret runde.

Posle šest kola, igrači zbrajaju sve svoje bodove iz 6 kola, a igrač sa najviše poena se naziva Top Tuneler i pobeđuje u igri!

Šifra proizvoda: FGN000352 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Patrick Marino

Broj igrača

2-4

Izdavač

The OP

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.