Na stanju

Mare Nostrum Empires

11,000.00 RSD

Stari Rimljani su Sredozemno more nazivali “mare nostrum”, što je latinski za “naše more”.
Mare Nostrum je igra za izgradnju carstva u kojoj 3-5 igrača [ili 2-6 sa ekspanzijom ‘Atlas’] vode svoja pojedinačna drevna carstva do dominacije Mare Nostrum-a. Vi uvećavate slavu i slavu svog carstva širenjem svog uticaja na nove provincije, zatim širenjem svojih trgovačkih karavana, izgradnjom tržišta i osnivanjem novih gradova i hramova. Možete regrutovati heroje i stvarati čuda da pomognete svom cilju. Ali čuvajte se svojih “prijatelja” jer oni mogu gledati na vaše dobitke sa zavišću i pohlepom…
Mare Nostrum je ponovno uvođenje od strane Academi Games i Asincron originalnog izdanja iz 2003. sa ažuriranim pravilima, brojačima i tablom sa mapama. Ovo izdanje uključuje mnogo novih komponenti i više novih načina za pobedu!
Birate carstvo koje ćete voditi, koje počinje sa tri provincije. Možete voditi sa Cezarom iz Rima i njegovim moćnim legijama, ili sa Perikleom, istaknutim grčkim državnikom i govornikom, sa velikim vavilonskim zakonodavcem i isceliteljem kraljem Hamurabijem, ili sa kraljicom Kleopatrom od Egipta, čiji su inženjeri vodili razvoj skladišta žita i navodnjavanje, ili sa Hanibalom, vođom Kartaginjana, čiji su trgovci napredovali u trgovini i trgovini. Sada odlučujete kako ćete razvijati svoje carstvo. To možete učiniti tako što ćete:

Proširite svoju trgovinu i stvorite čuda.
Koncentrisanje na kulturu i izgradnju velikih piramida.
Razvijanje jake i moćne vojske za zauzimanje provincija drugih imperija, ili
Obavljanje političkog vođstva polaganjem titula trgovinskog lidera, kulturnog vođe i vojnog vođe.

Šifra proizvoda: FGN000393 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Autori

Serge Laget

Broj igrača

3-5

Izdavač

Asyncron Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

60-120

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.