Na stanju

Pacific Rail Inc. 2nd Edition

6,200.00 RSD

1862. američki Kongres je doneo odluku da se izgradi železnička pruga koja će pokrivati kontinent – povezujući istočnu i zapadnu obalu železnicom po prvi put. Transkontinentalna železnica će biti epski podvig inženjeringa – kombinujući napredne građevinske tehnike sa sirovom ljudskom snagom i odlučnošću. Za one koji najbrže mogu izgraditi prugu steći će bogatstvo! Vaš zadatak je da izgradite efikasan tim radnika, isplanirate svoju rutu i ​​utrkujete druge igrače da prvo povežu obe obale!
U Pacific Rails Inc., igrači su predsednici rivalskih železničkih kompanija. Koristeći raspoređivanje radnika i upravljanje resursima, igrači se takmiče da izgrade kontinuiranu stazu od jedne do druge strane table. Kada se dve strane sretnu, kraj igre je pokrenut i slava čeka one koji su izgradili najbolju prugu.
Osnovna mehanika igre je postavljanje radnika. Na vaš red, ili postavljate radnika na akciju, ili uklanjate postojećeg radnika. Ako se smestite pored nekog od svojih radnika, vaše akcije se pojačavaju. Planiranje redosleda akcija je od vitalnog značaja za postizanje najboljih rezultata. Pazite na druge igrače i pokušajte da ih blokirate ako se spremaju na super potez.
Takođe gradite svoj tim tokom igre. Vaš motor pokreće samo predradnik. Možete unajmiti dodatne stručnjake za svoj voz koji vam omogućavaju da izgradite više staza, lobirate u Kongresu i daju vam moćne akcije. Dodajte neke bonuse za kočiju i na putu ste da kreirate moćan motor koji će omogućiti da se moćne akcije povežu zajedno stvarajući epske zaokrete koji će pokazati vaše majstorstvo u šinama!
Kada pripremite stazu, potrebno je da isplanirate najbolju rutu. Morate imati spremne staze da odgovaraju terenu koji želite da pokrijete i odlučite koje gradove ćete povezati, a koje preskočiti. Morate biti u mogućnosti da dovršite vezu sa sledećim gradom u jednoj radnji – zato se uverite da ne propuštate nijednu stazu! Takođe pratite šta vaši rivali spremaju – bodovi su u ponudi ako možete da ih naterate da koriste vaše povezane gradove.
Pored zabavne igre, Pacific Rails Inc ima neverovatnu umetnost Demijena Mamolitija, poznatog po svom radu na igrama Brass, Nocturion i još mnogo toga. Od poklopca kutije pa sve do ploče za igru, umetničko delo je veoma detaljno i lepo izrađeno.

Šifra proizvoda: FGN000394 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Dean Morris

Broj igrača

2-4

Izdavač

Vesuvius Publishing

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

60-120

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.