Na stanju

Nacho Pile

4,500.00 RSD

Nacho Pile je brza, energična igra u kojoj će čipovi leteti napred-nazad dok se igrači takmiče za pune tanjire i stomake. U igri, igrači moraju da iskoriste svoju sreću da nagomilaju svoje nacho tanjire visoko, ali i da pametno ugrabe odgovarajuće žetone od drugih igrača. Ne rizikujte previše ili ćete ih sve izgubiti! Obratite pažnju na specijalne čipsove koji zaista pojačavaju ljutinu začinjenim efektima.
Na vašem potezu ćete posegnuti u torbu i izvući čip. Nastavite da radite ovo dok ne propadnete ili ne prestanete.
– Propadate ako izvučete čip koji je identičan drugom čipu koji ste izvukli ovog puta. Stavite sve žetone koje ste izvukli ovim potezom u vreću i završite svoj potez.
– Ako odlučite da prestanete, stavite sve žetone koje ste izvukli ispred sebe. Zatim uzmite sve žetone ispred drugih igrača koji imaju isti broj! Svi žetoni koji ostanu pred vama do početka vašeg sledećeg okreta stavljaju se na vaš tanjir i bezbedni su od krađe.
Igra se završava kada samo jedan čip ostane u torbi. Otkrij taj poslednji čip. Igrač sa najvećim delom tog vrednog žetona pobeđuje! Ako je u pitanju poseban ili divlji žeton, pobeđuje igrač sa najvećim brojem žetona.

Šifra proizvoda: FGN000391 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Autori

Ken Gruhl

Broj igrača

2-6

Izdavač

Pandasaurus Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.