Na stanju

The Search For Planet X

6,500.00 RSD

Na rubu našeg Sunčevog sistema može vrebati mračna planeta. Astronomi su 2015. procenili da bi velika udaljena planeta mogla da objasni jedinstvene orbite patuljastih planeta i drugih objekata. Od tada astronomi skeniraju nebo u nadi da će pronaći ovu planetu.

U Potrazi za planetom X, igrači preuzimaju ulogu astronoma koji koriste zapažanja i logičke zaključke da traže ovu hipotetičku planetu. Za svaku igru, prateća aplikacija nasumično bira raspored objekata i lokaciju za Planet X prema unapred definisanim logičkim pravilima.
Svaki krug, dok Zemlja putuje oko Sunca, igrači koriste aplikaciju za skeniranje i prisustvovanje konferencijama. Dok dobijaju informacije o lokaciji objekata, one označavaju te podatke na svojim listovima za odbitak. Kako igrači uče lokacije različitih objekata, mogu početi da objavljuju teorije, na koji način igrači postižu poene.
Kako se pronalazi sve više i više objekata, igrači sužavaju moguće lokacije za Planetu Ks. Kada igrač poveruje da zna njenu lokaciju i objekte sa obe njene strane, koriste aplikaciju za pretragu. Igra se završava kada igrač uspešno locira Planetu Ks i svi igrači imaju poslednju šansu da postignu još nekoliko poena.

Potraga za Planetom Ks prikazuje uzbuđenje otkrića, zagonetnu prirodu astronomskih istraživanja i takmičenje svojstveno naučnom procesu. Možete li biti prvi koji će pronaći Planetu X?

Šifra proizvoda: FGN000389 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Matthew O'Malley

Broj igrača

1-4

Izdavač

Renegade Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

60-120

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.