Na stanju

Scooby Doo Escape From The Haunted Mansion

5,700.00 RSD

U Scooby Doo: Escape from the Haunted Mansion, igrači preuzimaju uloge tinejdžera tragača i njihovog hrabrog psa da bi rešili misteriju! Radite zajedno na dekodiranju tragova i pronađite put iz uklete vile u ovoj kooperativnoj igri „Kodirane hronike“. Možete li da rešite misteriju duha Ladi Fairmont uz pomoć Mistery, Inc.?
Više od pedeset tragova je skriveno u delovima i interaktivnoj tabli za igru kako bi vam pomogli da otkrijete šta se dogodilo u ukletoj vili Ledi Fermont! Igrači dele pet narativnih knjižica koje će se čitati dok svi zajedno rade na popunjavanju detalja priče koji nedostaju. Različiti delovi se čuvaju u tajnim kovertama koje se otvaraju dok posada otključava odgovore.
Uđite u uloge Scooby-Doo-a i grupe Mistery Inc. dok radite na rešavanju misterije u Scooby Doo-u: Escape from the Haunted Mansion. Radite zajedno na dekodiranju preko 50 tragova i pronađite put iz uklete vile u ovoj kooperativnoj igri Coded Chronicles, zvanično licenciranoj društvenoj igri za bekstvo koja je odlična za Scoobi-Doo fanove.
Više od 50 pojedinačnih tragova skriveno je u interaktivnoj tabli i delovima ove igre koji će vam pomoći da otkrijete šta se dogodilo u Ukletoj vili Ladi Fairmont! Igrači će podeliti pet narativnih knjižica koje će se čitati dok svi zajedno rade na popunjavanju detalja priče koji nedostaju. Različiti delovi se čuvaju u tajnim kovertama koje se otvaraju dok posada otključava odgovore, držeći sve na ivici svog sedišta. Scoobi Doo: Escape from the Haunted Mansion je napravljen za jednog ili više igrača, uzrasta od 12 i više godina.

Šifra proizvoda: FGN000390 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Autori

Jay Cormier

Broj igrača

1-8

Izdavač

The OP

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

60-120

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.