Na stanju

The Wolves

6,500.00 RSD

The Wolves je strateška igra za 2-5 igrača za pravljenje čopora. To je preživljavanje najsposobnijih dok se takmičite u izgradnji najvećeg, najdominantnijeg čopora tako što ćete preuzeti teritoriju, regrutovati vukove samotnjake i loviti plen. Ali pazite da se ne proširite previše nepromišljeno na teren na kojem vaši rivali napreduju – oni mogu odvući članove vašeg čopora.

Pametan mehanizam za izbor akcije pokreće vaše izbore. Svaka radnja zahteva da okrenete pločice terena koje odgovaraju terenu na kome želite da izvršite svoju akciju. Ove dvostrane pločice znače da će akcije koje preduzmete u ovoj rundi odrediti na kojim tipovima terena možete da delujete u sledećoj rundi. Dok preduzimate radnje da proširite kontrolu vašeg čopora nad svakim regionom, takođe nadograđujete atribute svog čopora, omogućavajući vam da preduzimate agresivnije akcije kako igra ide dalje.

U tri faze u toku igre, snaga se izračunava u svakom regionu. Na kraju igre, igrači zbrajaju poene na osnovu VP žetona zarađenih u ovim fazama bodovanja i najvećeg VP broja otkrivenog u svakoj od šest numera na vašoj tabli igrača. Igrač sa najviše VP pobeđuje!

Šifra proizvoda: FGN000354 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Autori

Clarence Simpson

Broj igrača

2-5

Izdavač

Pandasaurus Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

60-120

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.