Na stanju

Wildstyle

5,500.00 RSD

Dobrodošli u Wildstyle, gde je grad vaše platno, a ulice pripadaju ljudima. Udarajte u ritmu svoje omiljene piratske radio stanice dok vi i vaša ekipa označavate grad. Uverite se da vaši rivali znaju gde se njihov teren završava, a gde počinje vaš. Ipak, pazite na čoveka, jer ne cene svi u gradu vaše umetničke poduhvate!

Cilj igre je da označite lokacije širom gradskih okruga bojom vaše ekipe. To ćete učiniti prikupljanjem kompleta kartica sa odgovarajućim ikonama lokacija. Svaki put kada sakupite set od 3 kartice koje sve imaju istu ikonu, možete da postavite oznaku na heksadecimalnu sa tom ikonom bilo gde na mapi.

Igra se u 3 runde i nema poteza! Kada runda počne, svi preduzimaju svoje akcije u isto vreme bilo kojim redosledom koji žele. Postoji 5 glavnih radnji:
– Izvucite kartu: izvucite gornju kartu iz bilo koje gomile za izvlačenje u svoju ruku.
– Dodajte u set: Igrajte kartu iz svoje ruke ili sa vrha gomile za deljenje na gomilu kompleta na strunjači za posadu.
– Delite kartu: Pustite kartu iz svoje ruke na gomilu za deljenje koja je prazna ili ima odgovarajuću boju ili ikonu na vrhu.
– Popunite komplet: Uklonite set od 3 karte sa strunjače za posadu i postavite oznaku na odgovarajuću heksadecimalnu mapu.
– Požurite set: Uzmite žeton policajca da obrišete nekompletan set i postavite oznaku na odgovarajući heksadecimalni deo karte.

Kraj runde se pokreće ili kada su sve gomile za izvlačenje prazne ili kada samo 1 igrač ima preostale oznake na mapi. Svaki igrač dobija 6 oznaka ekipe iz zaliha i počinje druga runda. Igra se završava nakon 3 runde i vi ćete postići ciljeve i za svako polje mape gde imate oznaku I gubite bodove za policijska kola i solo oznake. Pobeđuje ekipa sa najviše poena!

Šifra proizvoda: FGN000355 Kategorije: ,

Dodatne informacije

Autori

Peter Ridgeway

Broj igrača

2-5

Izdavač

Pandasaurus Games

Jezik igre

Engleski

Na stanju

Ima na stanju

Vreme trajanja igre

0-60

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.